+45 54822726  |  info@johns-bus.dk

Ærø Rute 1

Enkeltdagsbillet (tur) prisDKK729

Nyhed!Deling

Beskrivelse

Oplev en spændende dag med bus på smukke Ærø


KUN kr. 729,- 
Inkl. stor frokostanretning.


Minimum 40 personer for gennemførelse af turen.

Denne tur har opsamling i Nykøbing F, Næstved og Vordingborg.

 
(Se køreplan nedenfor)

Efter sidste års succes, arrangerer Johns Turistfart igen i år endagsture til Ærø. På udvalgte dage kører vi, med opsamling de nævnte steder, til Svendborg, hvor bussen kører om bord på færgen med kurs mod Ærø. Efter en 1 time og 15 min., kører vi i land på smukke Ærø til en dejlig dag med mange spændende oplevelser. 
På havnen i Ærøskøbing stiger vores guide om bord og vi kører rundt på Ærø, hvor vi bl.a. vil opleve den spændende sejlerby Martstal, kendt for sin store skibsbygningstid. Efter frokost på Ærø Hotel i Marstal kører bussen til Voderup Klint. Ca. kl. 15.00 ankommer vi til den altid meget spændende købstad Ærøskøbing - kendt for sine mange smukke huse og de idylliske brostensbelagte stræder. I Ærøskøbing vil du kunne opleve haven, Dommergårdens Have, bypumperne og Dukkehuset. Herefter er der tid på egen hånd til f.eks. at købe kaffe eller is i byens forretninger. Vi sejler med færgen fra Ærø, ca. kl. 16:35, og kører fra Svendborg retur til sjælland.

(Ændringer i rækkefølge og steder kan forekomme)

 

Velkommen til en fantastisk dag!Pris kr. 729,-

Alt dette får du:

Luksusbus hele dagen, Opsamlingsbus til Slagelse st. ,  sejltur Svendborg - Ærø, rundtur på Ærø  med guide, lækker frokostbuffet, en uforglemmelig oplevelse og en hyggelig dag.