+45 54822726  |  info@johns-bus.dk

2019: 6-dages all incl. tur til Rüdesheim m. Rhinen i Flammer show

Delt dobbeltværelse prisDKK5.595

Nyhed!Deling

Beskrivelse

6-dages all-inclusive tur til Rüdesheim, Koblenz m.m.

Den 5. juli 2019

Kun kr. 5.595,- pr. person i delt dobbeltværelse, enkeltværelse tillæg kr. 1000,-.

Prisen inkluderer sejlturen på 6 timer til "Rhinen i Flammer", menu og 1 stk. drikkevare samt det spektakulære fyrværkerishow.
Vi kører fra Cementen i Nykøbing Falster kl. 07.00.
Gå ikke glip af denne populære tur, fyldt med skønne oplevelser. Book allerede nu, for at sikre dig en plads!

Vi skal bo på det dejlige, smukt beliggende hotel "Waldhotel Rheingau".


Rejsen er inklusiv fuldpension med 1 stk. drikkevare til både frokost og aftensmad. Desuden med 2 x eftermiddagskaffe. Programmet for de enkelte dage: 


Den 5. juli
Ankomst og indkvartering på Waldhotel Rheingau" der ligger lige udenfor Rüdesheim. Herefter velkomstdrink samt aftenmenu inkl. 1 stk. valgfri drikkevare. 

Den 6. juli
Morgenmadsbuffet. 
Afgang kl. 09.30 til Tysklands største mindesmærke "Niederwalddenkmal" der ligger med udsigt over Rhinen. 
Herfra tager vi svævebanen tilbage til Rüdesheim. Kl. 11.30 serveres middagsmad inkl. 1 glas Riesling i den berømte "Drosselgasse" 
Der vil være musikunderholdning under middagen. Resten af eftermiddagen er det tid til afslapning inden afgang til "Rhinen i Flammer". 
Bussen kører ca. kl. 17 til kajen i Rüdesheim hvor vi stiger om bord på skibet "Königin Silvia". 
Sejlturen varer ca. 6 timer og under sejlturen serveres en 2-retters menu inkl. 1 stk. drikkevare. Fra skibet opleves det fantastiske show: "Rhinen i Flammer". Ankomst Rüdesheim ca. 00.30 hvor vi kører retur til hotellet. Den 7. juli
Denne dag kan vi sove længe. Kl. 12.30 serveres middagsmad i "Jagdschloss Niederwald". Herfra tager vi svævebanen til den smukke by "Assmanshausen" og fortsætter til det berømte "Loreley-Plateau" hvor eftermiddagskaffen serveres kl. 15. 
Aftensmad inkl. 1 stk. drikkevare fra kl. 18. Den 8. juli
Eftermorgenmaden kører vi kl. 09.30 til "Koblenz" hvor vi skal besøge "Deutsche Eck" - der hvor floderne Rhinen og Mosel mødes.  Herfra tages svævebanen hen over Rhinen til den imponerende "Burg Ehrenbreitstein". Frokost med 1 stk. drikkevare serveres kl. 12 på i restaurant "Ehrenbreitstein". Herefter bliver der tid til at gå rundt på borgen og se de forskellige udstillinger. 
Ca. kl. 14 returneres med svævebanen til Koblenz og herfra videre til byen "Boppard" hvor vi stiger om i shuttlebusser, som bringer os op til restaurant "Gedeonseck", der ligger med udsigt over "Rheinschleife". Her serveres kaffe og kage. Vi returnerer med shuttlebusser og stiger om i vores egen bus. Herfra køres til byen "Bingen" hvor bussen sejler over til Rüdesheim. 
Aftensmad inkl. 1 stk. drikkevare fra kl. 18. 

Den 9. juli
Efter morgenmaden starter vi kl. 08.50 til den centrale parkeringsplads i Rüdesheim. Herfra fortsættes med bytoget "Winzerexpress" som bringer os gennem Rüdesheim og smukke vinmarker til "Asbach Uralt Center" (den tyske cognac), hvor der bliver en lille rundvisning, film og smagsprøve og tid til at handle. Kl. 11 fortsættes til "St. Hildegard" klosteret hvor rejselederen giver en kort orientering. Efterfølgende besøges klosterkirken, det store supermarked hvor der bydes på 1 klosterdrik ligesom der bliver tid til at handle. Bl.a. kan klosterets egne produkter købes på stedet.  Fra klosteret fortsættes et kort stykke til vingården "Magdalenenhof" hvor vi skal nyde en platte, serveret med mineralvand samt 3 forskellige smagsprøver på vingårdens egne produktioner (som kan købes på stedet). 
Resten af eftermiddagen er til egen disposition til shopping i Rüdesheim og besøg i "Drosselgasse" Aftensmad inkl. 1 stk. drikkevare fra kl. 18.