+45 54822726  |  info@johns-bus.dk

John's turistfart ApS

johns-bus

OM OS

At rejse med bus er let og behageligt, når komforten er i top hvilket den er hos Johns Turistfart. Johns Turistfart har eksisteret i mere end 20 år og arrangerer alle former for bustransport.

Vi arrangerer og skræddersyr bustransport, så det passer til kundens behov i Danmark og hele Europa.

Vi er eksperter i firmaudflugter, musikrejser, messerejser, erhvervsrejser og turistrejser i ind- og udland med hele rejsen vel tilrettelagt.
Studie og grupperejser for skoler, foreninger, sportsklubber, selskaber og skigrupper. Éndagsture med fuldt program guide, rundvisninger og spisning er også en af vores specialiteter.

Komfort

Vi har mulighed for det kræsne selskab at indrette bussen til ”Royal Class”, 5-stjernet, som betyder ekstra benplads og hvilere til læggene - vel nok det nærmeste man kommer en tandlægestol.
Til erhvervsrejser kan vi indrette bussen til VIP med konferenceborde, så der undervejs kan holdes møde. Er det et selskab med ekstra bagage f.eks et orkester eller en cykelgruppe, har vi trailer til dette.

Busser

Vi har busser i alle størrelser og til alle formål lige fra 10 pas. minibusser til 80 pas. dobbeltdækker samt store og små trailer.
Vores personale har op til 30 års erfaring i at tilrettelægge rejser i både ind- og udland.


Din garanti

Vi er naturligvis medlem af Danske Busvognmænd.

Danske_Busvognmænd


Rejsegarantifonden: din garanti for tryghed

John's Turistfart er medlem af Rejsegarantifonden (nr. 1840), og vi er glade for, at vore kunder kan føle sig ekstra trygge, når de bestiller en rejse hos os.

Danske_Busvognmænd


Årets Innovatør 2015

John´s Turistfart er blevet kåret til Årets Innovatør ved uddelingen af den eftertragtede branchepris Danish Coach Awards.

Danske_Busvognmænd