+45 54822726  |  info@johns-bus.dk

Inspiration til gruppeture

Lad dig inspirere til gruppeture

Har du gruppen (min. 50 pers.), klarer vi resten! Ring og hør nærmere. 


Vi har plukket fire spændende ture i Tyskland og en enkelt i Sverige:


3 historiske byer langs "Kongevejen" i Tyskland: 

5-dages rejse med fuldpension, frokost hver dag og 2 x eftermiddagskaffe i flere udvalgte og særprægede caféer og restauranter. Bl.a. spiser deltagerne aftensmad i den meget eftertragtede "Luther Keller" i Erfurt, hvor der serveres stor "Riddermiddag".


Pris kun 3.988,-

Alt dette får du:
4 x overnatning inkl. 3 x halvpension, 1 x aftensmad i middelalderrestaurant, velkomstdrink, 3 x frokost, 2 x eftermiddagskaffe med kage, alle entréer, kurskat, dansktalende rejseleder m.v. i henhold til ovenstående program.


Enestående 6-dages ”all-inclusive*” rejse til de Bayerske Alper: 

Vi skal besøge spændende steder i og omkring de kendte turistområder ved byerne Garmisch-Partenkirchen og Berchtesgaden med oplevelser og attraktioner undervejs mellem de 2 byer.


Pris: 5.566,- 

pr. person i delt dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelse.
Alt dette får du:
6-dages rejse med „all-inclusive“ program, inkl. 1 x Stop-Over på udrejsen.

Rejse til "Rødhætteland" i det hessiske bjerglandskab

med byerne Rotenburg og Fulda og inklusiv "Middelaldermiddag" med underholdning på "Tanneburg"samt en "Hessicher" aften  med "Hessicher Buffet" og musik. Hertil smuk flodsejlads på "Fulda" til byen Rotenburg. 
5-dages rejse med "all-inclusive*" program, dansktalende rejseleder m.m. Grupperne bor på "Hotel Seeblick" med udsigt til søen. En aften på hotellet serveres "Hessisches Buffet" og der vil være musik.


Pris kun 3955,- 

pr. person i dobbeltværelse (tillæg for enkeltværelse alle dage: kr. 420,-)


Alt dette får du:
4 x overnatning med halvpension, velkomstdrink, 3 x frokost, 3 x eftermiddagskaffe, 1 stk. valgfri drikkevare til både aftensmad og frokost
3 x dagsudflugter med dansktalende rejseleder i.h.t. ovenstående program. 

5-dages all-inclusive rejse til Rüdesheim, Koblenz m.v.

med attraktive oplevelser og seværdigheder bl.a. med sejltur til den smukke by Assmannshausen, 3 x svævebane, besøg ved Tysklands største mindesmærke, "Niederwalddenkmal", besøg inkl. eftermiddagskaffe på ”Loreley-Plateau” besøg på kloster St. Hildegaard, besøg i "Asbach Uralt" centret samt alle øvrige nedenstående programpunkter med dansktalende rejseleder. 


Pris kun kr. 4.359,- 

pr. person i delt dobbeltværelse på Central Hotel i Rüdesheim. Tillæg for enkeltværelse
Alt dette får du: 
5-dages ”all-inclusive*” rejse med 4 overnatninger, fuldpension med 1 stk. drikkevare til frokost og aftensmad, eftermiddagskaffe med kage ved ”Loreley-Plateau”, 3 x svævebane, besøg på „Burg Ehrenbreitstein“ inkl. frokost. 
Prisen er endvidere inklusiv dansktalende rejseleder, kurskat og busparkeringsgebyrer.

*All-inclusive gælder program, dog ikke på færgen.

Tranedans i Trollhättan nær Göteborg

Oplev de fantastiske fugle i dans og se Göteborg. 3-dagstur med 2 overnatninger på hotel.Efter at have forladt Danmark mod broderlandet Sverige, fået en rigtig svensk frokost ankommer vi i Trollhättan, hvor det pulserende butiksliv, hyggelige cafeer, resturanter mm giver en rigtig  svensk byoplevelse ud over det sædvanlige. 

Det er her SAAB har deres udspring og et besøg på Saab musset er anbefalet. Vi skal sammen nyde en dejlig middag på Hotellet. 
Dag 2: Efter en skøn Svensk morgenmad kører vi til Hornborgasøen. Den lokale natur er fantastisk og ikke set magen. En lokal naturvejleder tager os med på en 3 timers oplevelsestur, hvor vi skal opleve et forhåbentligt stort antal traner "danse". Er heldige kan vi se op mod 10 000 traner på en og samme gang. 
Herefter kører vi mod Skara, en ægte svensk by, med damplokomotiver i drift -og smukke kirker. Her nyder vi en sen frokost og sætter derefter kurs mod Trollhättan, hvor vi på vejen får mulighed får at se det  store sluseanlæg, der kan hæve de tons-tunge skibe 32 meter op eller ned på deres vej gennem de Svenske kanaler. 
Vel tilbage på hotellet får aftensmad og tid til at fordybe so i dagens  oplevelser. 
Dag 3 går turen til Göteborg. Vi tager først en  by rundtur, hvor vi kan se nogle af byens største serværdigheder og historiske bygninger. Vi skal ikke snydes for en fældes frokost. Efter frokosten får vi mulighed for at udforske byen på egen hånd. Vores hjemtur går  langs den svenske vestkyst og over den smukke Øresundsbro.

Pris kun kr. 2.999,- 

pr. person i delt dobbeltværelse (tillæg for enkeltværelse kr. 700,-)
Inkluderet i Prisen:
Bustur, 2 x overnatning, 2 x morgenmad, 2 x frokost, 2 x aftensmad, Guide ved tranedans, 5-stjernet bus